Föld napjára - Letölthető Föld sablon

Mára egy nagyon aranyos kis sablont hoztunk nektek. Április 22-én lesz a Föld napja. Hoztunk Neked egy kedves kis kézműves sablont, ami kapcsán el tudtok egy kicsit beszélgetni a Földről gyermekeddel és arról, hogy ti otthon mit is tudtok a Föld megvédéséhez hozzátenni.

Itt tudod letölteni a sablonokat.

Nyomtassátok ki! Válasszatok, hogy színesben, vagy fekete - fehérben, attól függően, hogy szeret - e gyermeketek színezni vagy sem.

Ha kinyomtattátok a jelölt szaggatott vonalak mentén (ahogy a színes képen látjátok) vágjátok ki ollóval a Földgömböt. Vigyázz ne vágd ki a lap végéig, csak a gömb széléig. Ragasztózz be egy másik lap szélét, de csak a szélét egy 1 cm vastagon körbe és tedd rá a már kiszínezett, vagy színesen nyomtatott lapodat. Hajtsd ki, és rajzoljatok, vagy írjatok valami szépet a Föld napjával kapcsolatban. Azt ami az eszetekbe jut, vagy megkérdezheted, hogy mit gondol gyermeked, hogyan tudná ő megvédeni a Földet? Neki mi a fontos? Mit tenne érte? Szerinte az egész osztály vagy ovis csoport mit tehetne a Föld érdekében?

Jó beszélgetést!

 

 

 

Nézz körül webáruházunkban még ezzel a témával kapcsolatban, biztos találsz egy - két jó játékot a Föld napjához kapcsolódóan:

 

Az én világtérképem - interaktív térkép gyerekeknek

Az Én világtérképem interaktív térkép segítségével a gyerekek játszva tanulhatják meg a földrajzi ismereteket! A térképet akaszd a falra, vagy terítsd le a földre. A gyerekek az utasításokat követve felfedezhetik az összes interaktív országot a térképen!
Az alap szintről haladva fokozatosan észrevétlenül fejleszti a gyerekeket. A MyMap Világtérképpel a gyerekek izgalmas érdekességeket tanulhatnak meg a földrajzból.

Itt találod meg a kirakónkat.

 

 

Az én kis kertem - Tudományos játék, Clementoni

Növénytermesztéssel nem csak a szabadban, de lakásunkban is kísérletezhetünk. Az én kis kertem  botanikai készletével ráadásul mindezt ellenőrzött körülmények között, tudományos pontossággal tehetjük meg! 

Itt tudod megnézni a terméket.