Speed tangram - Síkbeli tájékozódás fejlesztő fajáték

Nincs raktáron
Speed tangram játékban szükséged lesz a térbeli megfigyelőképességedre rendszerező képességedre valamint formafelismerésedre.
Soma kocka 7 különféle részből áll, amelyeket egy kockába kell összerakni. 240 különböző megoldás létezik egy kocka számára.
Ezen felül számos más alkotást is végezhetsz. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
10 020 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 002 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Speed tangram - Síkbeli tájékozódás fejlesztő fajáték” terméknévvel megtalálható logikai játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, logikai játékok, térlátást fejlesztő játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, térbeli játékok, logikát fejlesztő játékok, térbeli játék, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 367 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.