Pic & Push T-Rex - tologatható labdagyűjtő

Raktáron

Pic & Push T-Rex - tologatható labdagyűjtő mókás T-Rex, könnyen megfogható fogantyújánál fogva a picik összegyűjthetik a szétgurult labdákat, majd a labdagyűjtő kúszójátékként külön is használható. 

Izgalmas felfedezés, logikai, problémamegoldó és mozgáskoordinációs játék!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
14 500 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 450 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az egyéves kisgyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek egyéves babáknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Pic & Push T-Rex - tologatható labdagyűjtő” névvel megtalálható babajáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játék, babajátékok, baba játék, gyerekjátékok, gyermekjáték, bébi játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék , készségfejlesztő játék, dínós játék, finommotorika fejlesztő játék, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek” nevű kategóriában, valamint aá "Márkák > TOMY" kategória alatt található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték termékadatlapja tekinthető meg. A babajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 461 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Pic_&_Push_T_Rex_tologathato_labdagyujto
Pic & Push T-Rex - tologatható labdagyűjtő
14 500 Ft