Smartmax - My First Animal - Medve

Raktáron

Mágneses játék, mellyel megismerhetik a gyermekek a mágnesesség csodáját, s mindemellett az állatokat is.
A Smartmax - My First Animal több féle állattal külön-külön kapható. 
A Smartmax játékokkal már egész kicsi kortól fejleszthető a szem-kéz koordináció, a finom-motorika, a rész-egész viszonyának megértése, a térlátás, a kreativitás és a konstruktív gondolkodás, a színek megismerése


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
2 500 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 250 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a bölcsődések legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsiseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Kreatív játék webshopunkban „Smartmax - My First Animal - Elefánt, fóka, ló, medve” névvel megtalálható babajáték termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: állatgondozós játék, gyermekjátékok, mágneses építő készletek, mágneses építőkészletek, állatkertes játék, baba játékok, mágneses építőkészlet, készségfejlesztő játék, bébi játékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, baba játék, babajátékok, mágneses építőjátékok, mágneses építő játék, bébijátékok, állatos játékok, bébi játék, játékok, mágneses építő készlet. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Smartmax - My First Animal - Medve
Smartmax - My First Animal - Medve
2 500 Ft