A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sintra üvegcsodái - Azul - Stratégiai társasjáték

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 9604
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 130
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 10.
Az Azul készítői most legújabb játékukkal az Azul -Sintra üvegcsodáival a királyi palotában található gyönyörű üvegablakok világába vezetnek be minket! ​Dönts okosan, és alkoss marandó csodákat az üvegtáblákkal, Sintra palotájában!  Sintra üvegcsodái egy rendkívül könnyen elsajátítható játékszabállyal rendelkezik, ezért már 8 éves kortól ajánljuk.  A játékot jelölték 2018-ban a Golden Geek Award díjára, a Legjobb családi játék kategóriában. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ez a családbarát absztrakt stratégiai játék az Azul méltó folytatása: az új játékostáblák, az új pontozó rendszer és a játék menetét gyökeresen megváltoztató üvegművesfigurák nagyot csavarnak a játék ötletén. Az Azul szerelmeseinek egy kellemes frissítés, az új játékosoknak csodás élmény!

I. Mánuel király az evorai kastély felújíttatása után a sintrai királyi palotát kívánta tökéletesíttetni. Összehívatta hát Portugália legnevesebb üvegmíveseit, hogy alkotásaikkal ékesítsék udvarháza folyosóit. Te is egy vagy ezen mesteremberek közül, és pontosan tudod, hogy ilyen lehetőség csak egyszer adódik életedben... De vajon megvan benned a kellő inspiráció, hogy üvegkompozícióddal beírd magad a történelembe? 
A célod, hogy üvegtáblákat szerezz a különböző manufaktúrákból, és beépítsd azokat a folyamatosan készülő alkotásaidba. Az üvegfúvók most szörnyen túlterheltek, ezért csapj le a készletekre, amikor csak lehet! De közben vigyáznod kell, hogy ne pazarold el fölöslegesen a drága alapanyagokat, mert a végső elszámolásnál könnyen megütheted a tékozlásért a bokádat! Dönts okosan, és alkoss marandó csodákat Sintra palotájában!

8 éves kortól ajánlott. 
Gyártó Gém
Játékidő 30 - 45 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a felsős gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Sintra üvegcsodái - Azul - Stratégiai társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társasjátékok családoknak, családi játékok, társas játék, játék, társasjátékok, képességfejlesztő játékok, társas játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: családi játék, társasjáték családoknak, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, társas, családi játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Díjnyertes társasjátékok” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.