A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Programozható Dino - Coding Critters - Learning Resources

Youtube videók

Ár:
16.490 Ft
Cikkszám: 11525
Gyártó: Learning Resources
Szerezhető hűségpontok: 0

A Dino, ami csak a parancsaidra vár!
A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatod a programozás alapjait. Ezt a dinót ugyanis te programozhatod!
Nem szükséges programozónak lenned, sőt programnyelvekről sem kell tudnod, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan programozd Scamper-t a robotdinót a hátán lévő gombok segítségével.
A játék fejleszti a problémamegoldó képességet,kitartást valamint a türelmet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-04-02

Játék bemutatása

Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is. Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodásod fejlesztésében is? Megtanulhatnád, hogyan tervezd meg előre, mit csináljon dínód, hogyan tanítsd meg neki mindezt lépésről lépésre, majd ellenőrizd, pontosan azt csinálta-e, mint amit szerettél volna.
A Coding Critter programozható dínója pont ettől olyan különleges. A hátán lévő gombok segítségével ugyanis te magad programozhatod be, mit csináljon, utána pedig megnézheted, pontosan végrehajtotta-e utasításaidat.
Nézd meg ezt a videót, ismerkedj meg a Coding Critters-szel, utána pedig elmondjuk, mi mindent tudsz vele játszani és mi található a dobozban.
 

Ki és hogyan játszhat a Coding Critters programozható dínóval?

A Coding Critters programozható dínóval már 4 éves kortól játszhatnak a gyerekek. A készlethez járó útmutatóban meseszerűen mutatjuk be, hogyan lehet a dínót programozni az egyszerű feladatoktól az összetettebbekig. Ha pedig gyermeked elfáradna a programozásban, a dínót játszó üzemmódba helyezheted, amikor programozás nélkül is kedvére játszhat vele.

A dínó programozása rendkívül egyszerű, nem igényel programozó tudást, sőt számítógép se kell hozzá. A hátán lévő gombok segítségével előre-hátra közlekedik ill. jobbra-balra fordulattal halad előre. A különbség a távirányítós játékokhoz képest az, hogy akár 30 különböző lépést programozhatsz bele, amit a szintén a hátán lévő programozás gombbal hajt majd végre.

A dínóhoz barlang, sziklák, csont, vulkán és csúszda is jár, mellyel a nappaliba vagy az asztalra varázsolhatod a több millió évvel ezelőtti miliőt, sőt még kis barátja is van, akivel különböző játékokat játszhat.

A játék fontos részét képezik a programkártyák, amelyek azt a célt szolgálják, hogy gyermeked előre kigondolja azokat a lépéseket, amiket a dínónak végre kell hajtania, majd miután egymás mellé tette a kártyákat, a kártyák alapján programozhatja be a dínót. Ennek két előnye is van.

  • Az egyik, hogy a gyerkőc sokkal könnyebben tudja a már lefektetett utasítások alapján programozni a dínót (kisebb gyerekeknek nem egyszerű 3-4 lépésből álló műveletsort megjegyezni, de a nagyobbaknak is kihívás 5-10 lépéses utasítássort fejben tartani)
  • A másik, hogy a lerakott kártyák segítségével könnyen ellenőrizheti, hogy a dínó helyesen hajtotta-e végre az utasítás sort. Ha esetleg nem, könnyen kiderítheti, vajon a program volt-e eleve hibás (a lerakott kártyák alapján) vagy rosszul lett beprogramozva a kívánt utasítás sor.

Milyen készségeket fejleszt a Coding Critter programozható dínó?

  • programozáshoz szükséges gondolkodás
  • probléma megoldás
  • előrelátás
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció
  • kritikus gondolkodás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a interaktív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Programozható Dino - Coding Critters - Learning Resources” névvel megtalálható interaktív játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: interaktív gyerekjátékok, interaktív játékok, játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: interaktív gyerekjáték, játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Újdonságok” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló interaktív játék tekinthető meg. A játékrobot kulcsszóra kattintva pl. több mint 7 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.