Pasztell járássegítő - Állatos építőkockákkal - Legler

Nincs raktáron

A Legler járássegítő kocsija nemcsak csodálatos színei miatt lesz a gyermek kedvence, hanem az első lépéseit is kíséri. Kiváló fejlesztő játék! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
26 440 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 644 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kicsik kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek bölcsiseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Pasztell járássegítő - Állatos építőkockákkal - Legler” névvel listázott babajáték oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: fa játékok, mozgásfejlesztő eszköz, készségfejlesztő játék, babajátékok, fa játék, baba játék, bébi játékok, játékok, járássegítő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, gyermekjáték, gyerekjátékok, mozgást fejlesztő játékok, mozgásfejlesztő eszközök, bébijáték, baba játékok, készségfejlesztő játékok, fából készült játékok, járássegítő. A fenti babajáték többek között a „Játékkategóriák > Bébijátékok” kategóriában illetve a „Márkák > Legler” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.