Párosító szortírozó doboz - 6 db-os - Fajáték

Nincs raktáron

Fa, szortírozó doboz, készségfejlesztő játék. 
Melyik forma, állat, étel vagy szám hová tartozik? Párosítsd össze a feladatlapkák szerint, és helyezd a megfelelő helyre. 
Játék közben a gyermek megismerkedhet a színekkel, számokkal,az állatokat, stb. és közben remekül szórakozik. 
Kiváló minőségű fából készült. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 180 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 818 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a 2 éves bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kétéves kisgyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Párosító szortírozó doboz - 6 db-os - Fajáték” névvel listázott babajáték oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: bébijátékok, gyermekjáték, szortírozójátékok, baba játékok, szortírozó játékok, babajátékok, szortírozójáték, fából készült játékok, formaberakó játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játék, fából készült játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, bébijáték, bébi játékok, formafelismerő játék, játékok, baba játék. A fenti babajáték egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.