Öko, környezetbarát homokozó szett- kisautóval, 6 részes

Raktáron

Az öko homokozó szett, 6 részből áll, egy levehető tetejű gurulós autóból, melyre ráilleszthetőek a homokozó lapát és a mini gereblye, illetve két forma tartozik még hozzá. Vidám színeivel, izgalmas formáival a gyermekek számára hatalmas élménnyé tudja varázsolni a homokozást. 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
7 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 799 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a bölcsisek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra kétéves kisgyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Öko, környezetbarát homokozó szett- kisautóval, 6 részes” terméknévvel listázott autós játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, műanyag játékok, kukásautó, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, kukásautó gyerekeknek, képességfejlesztő játékok, műanyagjátékok, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, kukásautók, játékautó, készségfejlesztő játék, játékok, játék autók, kukásautó gyerekjátékok, autós játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” , és a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló autós játék adatlapja tekinthető meg. A műanyag játék címkére kattintva példának okáért több mint 181 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Oko_homokozo_szett
Öko, környezetbarát homokozó szett- kisautóval, 6 részes
7 990 Ft