Noé bárkája tartozékokkal Fajáték

Nincs raktáron

Új színek és új megjelenésben! Segítsünk Noénak a bárkájára felterelni az állatokat! Noé bárkája egy fából készült játék állatokkal a legkisebb gyermekek számára szerepjátékhoz is használhatjuk. 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
10 760 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 076 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Noé bárkája tartozékokkal Fajáték” névvel listázott szerepjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fából készült játékok, fiús és lányos játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, játékok, képességfejlesztő játékok, fa játékok, játék babaház. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, készségfejlesztő játékok, lányos és fiús játékok, fa játék, lányos és fiús játék, fából készült játék, lovagos játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.