Nenuco - Sara baba 11 funkcióval és kiegészítővel - Famosa

Nincs raktáron

Mintha csak igazi baba lenne a Nenuco Sara baba. 11 funkcióval rendelkezik: eszik; iszik; pelenkát visel; bilizni taníthatják; a testrészek irritálttá és vörössé válnak; sír; gesztikulál; fürdetheti őt; baba illata van; becsukja a szemét, amikor alszik; meg tudja mozdítani a karját, a lábát és a nyakát. Ezenkívül a készlet 9 kiegészítőt tartalmaz, amelyek segítenek a legteljesebb gondozásban a babáról.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
20 250 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 025 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 2 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Nenuco - Sara baba 11 funkcióval és kiegészítővel - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék, építőjáték, játékbaba, babáj játék, lányos játékok, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékbaba” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el.