Német nyelvű számkártya - készségfejlesztő kártya

Raktáron

Ez az német nyelvű számkártya, segít elsajátítani az angol nyelv alapjait, és hogy ne csak beszélni tudjunk hanem számolni is. Klasszikus párkereső kártyajáték módszerével vezet be az angol számok világába. 
Hiszen milyen jó dolog, érteni a szomszéd ország népeinek a nyelvét igaz?  Ez a kártyajáték betekintést, és ismereteket ad nekünk angol nyelven. Legyen játékos a tanulás! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
500 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 50 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hétéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Játék webshopunkban „Német nyelvű számkártya – készségfejlesztő kártya” elnevezéssel megtalálható oktatójáték oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: oktatójátékok, játékok, gyerekjátékok, tanulós játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, oktató játékok, oktató játék. A fenti oktatójáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló oktatójáték között lehet válogatni. Az oktatójáték címkére kattintva például több mint 216 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.


A Német nyelvű számkártya – készségfejlesztő kártya termék mellett legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Német nyelvű betűkártya – készségfejlesztő betűkártya; Német korong; Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása; Szorzókör; ÉRZEL-MESE – érzelmi intelligenciát fejlesztő játék; Dobókocka matematikai szorzás-osztás; Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva; Makkant mókusok – Smart Games logikai játék; Mókás Sudoku – mágneses utazójáték – Miniland; Hama Óvodai vasalható gyöngykészlet tárolódobozzal – HAMA Midi 2095.

Nemet_nyelvu_szamkartya_keszsegfejleszto_kartya
Német nyelvű számkártya - készségfejlesztő kártya
500 Ft