5 (1 vélemény)

Nagy talicska (piros színben) homokozókészlettel - Wader

Raktáron

Egy jól használható talicska mindig segítség a ház vagy a homokozó körül. Ennek a kis talicskának a használatával gyermeked is részt tud venni a munkálatokban, legyen az lombhordás, vagy a homokozó átrendezése. A szett tartalmaz egy homokozó vödröt, lapátot gereblyét, valamint a formákat.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
7 290 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 729 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5-6-7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Nagy talicska (zöld színben) homokozókészlettel - Wader” elnevezéssel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kültéri játékok, játék, játék kertiszerszám, gyermekjátékok, játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: kerti játék, udvari játékok, gyerekjátékok, játék kertiszerszámok, kerti játékok, készségfejlesztő játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint” nevű, valamint a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kültéri játék között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

nagy-talicska-piros-szinben-homokozokeszlettel-wader
Nagy talicska (piros színben) homokozókészlettel - Wader
7 290 Ft