Nagy talicska (zöld színben) homokozókészlettel - Wader

Nincs raktáron

Egy jól használható talicska mindig segítség a ház vagy a homokozó körül. Ennek a kis talicskának a használatával gyermeked is részt tud venni a munkálatokban, legyen az lombhordás, vagy a homokozó átrendezése. A szett tartalmaz egy homokozó vödröt, lapátot gereblyét, valamint a formákat.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
7 260 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 726 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5-6-7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Nagy talicska (zöld színben) homokozókészlettel - Wader” elnevezéssel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kültéri játékok, játék, játék kertiszerszám, gyermekjátékok, játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: kerti játék, udvari játékok, gyerekjátékok, játék kertiszerszámok, kerti játékok, készségfejlesztő játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint” nevű, valamint a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kültéri játék között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.