Mini Kiss 3 az 1-ben - Járássegítő, babakocsi - Smoby

Nincs raktáron

Kényeztesd el kedvenc babádat a Mini Kiss 3 az 1-ben babakocsival. Segítségével elsajátíthatod a járás alapjait és egyben egy komfortos babakocsiként szolgál a babádnak. 
A legkisebbeknek segít játék közben a járás tanulásában, a nagyobbak babájukat tologathatják benne. 
A baba nem tartozék, maximum 42 cm-es baba ültethető a babakocsiba.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
9 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 999 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Mini Kiss 3 az 1-ben - Járássegítő, babakocsi - Smoby” terméknévvel listázott babajáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: bébi játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, mozgást fejlesztő játékok, baba játék, bébijáték, járássegítő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, mozgásfejlesztő eszközök, járássegítő, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, bébijátékok, játékok, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet válogatni. A babajáték címkére kattintva példának okáért több mint 461 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.