Middle Truck betonkeverő piros színben - Wader

Nincs raktáron

A betonkeverő minden kisfiú nagy kedvence! Ezzel a Middle Truck betonkeverővel könnyedén, és egyszerűen segédkezhetsz az építkezési munkálatokon.
Töltsd meg a tartályt, és szállítsd a munkaterületre, meglásd igazán jó móka lesz!
A betonkeverő forgatható, ürítős tartállyal rendelkezik, kiváló minőségben. Mérete: kb. 38 cm

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 798 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a hároméves óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4-5 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Middle Truck betonkeverő piros színben - Wader” terméknévvel listázott autós játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: homokozós játékok, udvari játék, homokozó játékok, játékok, játék autók, játék munkagép, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, játékautó, autós játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjáték, játék munkagépek, kültéri játékok, munkagépes játékok, építkezős játék, játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, építkezős játékok, udvari játékok, kerti játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló autós játék tekinthető meg. A kültéri játék címkére kattintva pl. több mint 466 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.