Mi micsoda Junior Első Kvízjátékom

Nincs raktáron
Mi micsoda Első kvízjáték a Piatniktól, az óvodás gyermekek társasjátéka. Egy igazi fejlesztő játék, amelyhez nem szükséges olvasni tudás.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 459 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Mi micsoda Junior Első Kvízjátékom” elnevezéssel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, óvodás társasjátékok, játékok, ovis társasjátékok, társas, társasjáték gyerekeknek, társasok, társas játékok, társas játék, óvodás társasjáték. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, játék, ovis társas, kvíz játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, kvízjátékok, képességfejlesztő játék, társasok óvodásoknak. A fenti termék többek között a „Márkák” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A kvízjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 60 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.