Maxi Puzzle - Mancs őrjárat 24db - Trefl

Raktáron

A Mancs őrjárat kutyusai mindig készen állnak a bevetésre, de hogy te is részese lehess a kalandoknak, össze kell állítanod a kirakós játék mind a huszonnégy darabját, hogy együtt szórakozz Chase, Marshall, Skye kutyussal és persze Ryderrel. A Trefl maxi puzzle darabok elég nagyok ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is könnyedén tudjanak vele játszani, természetesen ezek az elemek is tökéletesen illeszkednek és a kompromisszummentes, professzionális nyomdai eljárásoknak köszönhetően az elkészült kép lélegzetelállítóan éles és színpompás.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.02.06
2 280 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 228 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Maxi Puzzle - Mancs őrjárat 24db - Trefl” elnevezéssel megtalálható kirakó játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, puzzlek óvodásoknak, kirakós játék, ovis puzzlék, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzlék ovisoknak, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok, gyerekjátékok, puzzle játékok, puzzle kirakós, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, kirakós játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. Az ovis puzzle címkére kattintva példának okáért több mint 173 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

maxi-puzzle-mancs-orjarat-24db-trefl
Maxi Puzzle - Mancs őrjárat 24db - Trefl
2 280 Ft