Matematikai alapkészlet - Matematika fejlesztő játék

Raktáron

A matematikai készlet segítségével játékosan és könnyen elsajátíthatók a matematika alap fogalmak. A készlet közel 500 darab átlátszó elemből áll ezek segítségével gyakorolhatjuk a formák, számolás, minta és sorrend felismeréseket.
A játék fejleszti a finom motoros képességeket is, és serkenti a kreativitást. Az elemek 6 színben kaphatók, könnyen tárolható műanyag dobozban.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
36 400 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 3 640 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Matematikai alapkészlet - Matematika fejlesztő játék” névvel listázott oktatójáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: matematikai játék, matekos játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő játékok, matekos játékok, készségfejlesztő eszköz. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, játékos matematika, képességfejlesztő eszköz, matematikai játékok, oktató játékok, tanulós játék, játék, képességfejlesztő eszközök, oktatójátékok. A fenti oktatójáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló oktatójáték adatlapja között lehet válogatni. A játékos matematika címkére kattintva például körülbelül 213 különböző fejlesztő eszköz között böngészhetnek az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.

matematikai-alapkeszlet-matematika-fejleszto-jatek
Matematikai alapkészlet - Matematika fejlesztő játék
36 400 Ft