A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Már hatig számolok – miniLük füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 11500
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Játékos ismerkedés a számok világával. A füzetben játékos feladatok találhatók, melyek segítik a számfogalmakhoz kötődő készségek és ismeretek kialakítását és megszilárdulását.
A füzet csomagban is kapható!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A klasszikus miniLÜK-játék azoknak a gyerekeknek, aki már ismerik, vagy felismerik a számokat és már összetettebb gondolkodásra is képesek. Az okostáblához számtalan füzet közül lehet választani, akár koncentráció, logikus gondolkodás. anyanyelv, matematika és idegen nyelv témakörökben is.
Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Már hatig számolok – miniLük füzet” névvel megtalálható gyakorlófüzet oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékos matek, matematikai játékok, oktatójáték, matekos játékok, tanulójáték, játékos matematika, gyakorló füzetek. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: foglalkoztató feladatlap, tanulójátékok, készségfejlesztő füzet, gyakorló füzet, gyakorlófüzetek, matekos játék, matematikai játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Lük” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet termékadatlapja között lehet böngészni. A játékos matematika címkére kattintva pl. körülbelül 172 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.