A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Már ezt is tudom I. – miniLük matematikai feladatlapok

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 587
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 02.
Már ezt is tudom I.-Készségfejlesztő Lük feladatlap a 4. osztályos matematika tanulását segíti elő. A Lük feladatlapok csak a Lük alapkirakóval használhatóak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


MÁR EZT IS TUDOM I. - FELADATOK MATEMATIKÁBÓL 4. OSZTÁLY

A matematika tanulása érzelmi és motivációs vonatkozásban is formálja, gazdagítja a személyiséget, fejleszti az önálló rendszerezett gondolkodást, és alkalmazásra képes tudást hoz létre. Ebben a füzetben a 4. osztály I. félévében tanultak rendszerezésére találhatóak feladatok. A füzet használatával fejleszthető készségek, képességek:

- hatékony, önálló tanulás

- gondolkodás fejlesztése

- modellalkotó képesség

- reprodukciós képesség

- kombinatív készség

- szintetizáló képesség

- komplex problémakezelés.

A gyakorlás során a feladatok segítenek kialakítani a megfogalmazott összefüggések, hipotézisek bizonyításának igényét. Ugyanakkor betekintést enged a matematika szépségébe, megmutatja annak hasznosságát.

 
Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Már ezt is tudom I. – miniLük matematikai feladatlapok” névvel megtalálható gyakorlófüzet oldalára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyakorlófüzetek, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzetek, gyakorló feladatlapok, foglalkoztató füzetek, oktatójátékok, matekos játékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: tanulójátékok, játékos matematika, matematikai játék, oktatójáték, gyakorló feladatlap, játékos matek, gyakorló füzetek. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A játékos matematika címkére kattintva pl. körülbelül 213 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.