Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Marshall és tűzoltó járgánya - Geomag

Raktáron

A Geomag Magicube mágneses építőkockáknak ebben a szettjében Marshall, a Mancs őrjárat rettenthetetlen tűzoltó kutyusa vár téged. Az építőelemeken a dalmata kölyköt, tűzoltóautóját és bátorságát igazoló jelvényeit láthatod, többféle méretben.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
6 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 659 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Marshall és tűzoltó járgánya - Geomag” névvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: építő játékok, játékok, készségfejlesztő játékok, konstrukciós játékok, képességfejlesztő játék, építő kocka, fakocka, rajzfilmes játék, építőkocka játékok, építő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: konstruáló játék, készségfejlesztő játék, építőkocka játék, építőkockák, játék, rajzfilmfigurás játék, gyermekjáték, építőjátékok, konstruáló játékok, építős játékok. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák > Építőjátékok” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló építőjáték adatlapja között lehet válogatni. A mesefigurás játék címkére kattintva például több mint 133 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Mancs_orjarat_epitokocka_szett_3_db_os_Marshall_Rubble_Zuma_Geomag_00078
Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Marshall és tűzoltó járgánya - Geomag
6 590 Ft