Mágneses golyóvezető játék: Autós

Nincs raktáron

Juttasd át a golyókat az autó elejéről a végébe! Segítségedre lehet a mágikus-mágneses bot, amelyet ha ügyesen vezetgetsz a járatokban, akkor hipp-hopp el is készülsz a feladattal!

Mérete: 18,5 x 1 x 13 cm


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 070 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 407 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Mágneses golyóvezető játék: Autós” elnevezéssel megtalálható ügyességi játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: játék, golyóvezetők, ügyességi játékok, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, mozgásfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: golyóvezető, mozgásfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, gyermekjáték, golyóvezető játékok, képességfejlesztő játék, játékok. A fenti ügyességi játék többek között az „Intézményeknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékok fiúknak” , és a „Márkák > Viga Toys” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ügyességi játék tekinthető meg. Az ügyességi játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 236 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

Vásárlóink a Mágneses golyóvezető játék: Autós termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: » Trükkös teher – Autós logikai játék » Mesekocka – 9db-os képkirakó játék » Fa fűzőcske különböző (gyümölcsös) elemekkel » Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték » Fűzőcske dobozban (járműves) – fűzögetős játék » Mértani formalap – Fa készségfejlesztő játék » Clics építőjáték 8 in 1 – 157db-os, műanyag dobozos » Mágneses golyóvezető: Csigás » Camelot Junior – Logikai építőjáték » Állati útvesztő – Rajzolás vízzel – Melissa & Doug kreatív játék.