A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lük Mini kirakó alaplap

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 13%
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 77

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét. Lük kirakó alapkészlet a füzetekkel együtt használható. Az alaplap nem tartalmaz füzetet. A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a LÜK-rendszert. Részleteket lásd lenn...Ajánlott:5 éves kortól

A Lük rendszer füzeteit itt találod.

Gyártó: LÜK
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-02-12

Játék bemutatása

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét.  A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a KÜK-rendszert.  A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: pl.: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás, így megkönnyíti az iskolakezdést is.  A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: koncentráció, logika, matematika, anyanyelv, idegen nyelv.  A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet - és már indulhat is a játék!  A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel.  A kirakókészlet segítségével lesz a LÜK-rendszer fejlesztő feladatmegoldó eszköz mellett élvezetes és sokoldalú játék is.  A kirakókészletet egyszer kell beszerezni és utána több mint 100 féle füzetből lehet a gyermek életkorának, a fejlesztendőterületnek megfelelően válogatni.  A következő területeknek megfelelően válogathatsz a füzetekből:       

-kombinációs készségek fejlesztése

-iskola előkészítő feladatlapok 5-7 éves korig

-összpontosítás, logikus gondolkodás fejlesztése

-magyar nyelvtan

-szövegértés fejlesztése

-olvasás gyakorlása

-számfogalom megszilárdítása

-matematikai gondolkodás fejlesztése

-idegen nyelvi füzetek

-Lük-bajnokság versenyfeladatok

  

 


 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 05.

A megrendelt termek napokon belul megerkezett, a szallitas folyamatarol -postazas, erkezes, - e-mail-ben , sms-ben ertesitest kaptam.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 01.

| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 06.

A feladat megoldása után rögtön látja, hogy jól oldotta-e meg a feladatot. Nagyon jó, az iskolában több osztály használja.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 06.

Nagyon jó játékos készség fejlesztő. Csak ajánlani tudom. Az iskolában több osztályban alkalmazzuk.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 18.

Jó játék. Bár energiabomba unokaöcsémet nehét volt leültetni mellé,de okot adott a közös játékra. Egy hátránya van,hogy a megoldások láthatóak és ő már a 3. kirakásnál rájött ennek előnyére. Bár ez inkább tetszett,mint bosszantott. A feladatokkal így is van munka,de azért már koránt sem annyi.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 30.

Nagyon jónak találom mivel rögtön visszajelzés kapunk a helyes megoldásról a kirakott ábrák alapján. Ajánlom nemcsak kisgyerekeknek de nagyszülőknek is mivel igen jó agytorna.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 06.

Nagyon jó készségfejlesztő,játékos tanuláshoz.
Köszönöm a gyors postázást is!!!Elégedett vagyok mind a termékkel mind a szállítással.
:)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 04.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással is és a termékekkel is! Kislányom már használja őket és nagyon élvezi! Örülök, hogy rátaláltam a LÜK termékekre hihetetlen hasznosak és szórakoztatóak. Örülnék, ha az iskolai tanításban is alkalmaznának hasonló játékos módszereket!
A Gyümi kártya is szuper!
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 22.

Remek eszköz az önálló gyakorlásra. Azonnali kontrollt, sikerélményt nyújt. Csaj ajánlani tudom :-)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 30.

Az elsőosztályos unokámnak vásároltam, nagyon tetszik neki, nagyon szereti, hogy a feladat megoldása után rögtön látja, hogy jól oldotta-e meg a feladatot.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban „Lük Mini kirakó alaplap” terméknévvel listázott készségfejlesztő feladatok adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő feladatlap, fejlesztő feladatlapok, képességfejlesztő füzetek, készségfejlesztő füzetek, készségfejlesztő feladatok, foglalkoztató füzetek. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: tanulójátékok, tanulójáték, foglalkoztató feladatlapok, képességfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlap, foglalkoztató feladatlap. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > LÜK füzetek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva például több mint 491 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>