A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lük Mini kirakó alaplap

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 13%
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 77

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét. Lük kirakó alapkészlet a füzetekkel együtt használható. Az alaplap nem tartalmaz füzetet. A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a LÜK-rendszert. Részleteket lásd lenn...Ajánlott:5 éves kortól

A Lük rendszer füzeteit itt találod.

Gyártó: LÜK
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-03-08

Játék bemutatása

A LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségnek örvendő játékos készségfejlesztő rendszer, amely egyesíti magában a játszva tanulás észrevétlen örömét és gyors eredményét.  A LÜK rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják a KÜK-rendszert.  A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: pl.: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás, így megkönnyíti az iskolakezdést is.  A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: koncentráció, logika, matematika, anyanyelv, idegen nyelv.  A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet - és már indulhat is a játék!  A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel.  A kirakókészlet segítségével lesz a LÜK-rendszer fejlesztő feladatmegoldó eszköz mellett élvezetes és sokoldalú játék is.  A kirakókészletet egyszer kell beszerezni és utána több mint 100 féle füzetből lehet a gyermek életkorának, a fejlesztendőterületnek megfelelően válogatni.  A következő területeknek megfelelően válogathatsz a füzetekből:       

-kombinációs készségek fejlesztése

-iskola előkészítő feladatlapok 5-7 éves korig

-összpontosítás, logikus gondolkodás fejlesztése

-magyar nyelvtan

-szövegértés fejlesztése

-olvasás gyakorlása

-számfogalom megszilárdítása

-matematikai gondolkodás fejlesztése

-idegen nyelvi füzetek

-Lük-bajnokság versenyfeladatok

  

 


 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 05.

A megrendelt termek napokon belul megerkezett, a szallitas folyamatarol -postazas, erkezes, - e-mail-ben , sms-ben ertesitest kaptam.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 01.

| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 06.

A feladat megoldása után rögtön látja, hogy jól oldotta-e meg a feladatot. Nagyon jó, az iskolában több osztály használja.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 06.

Nagyon jó játékos készség fejlesztő. Csak ajánlani tudom. Az iskolában több osztályban alkalmazzuk.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 18.

Jó játék. Bár energiabomba unokaöcsémet nehét volt leültetni mellé,de okot adott a közös játékra. Egy hátránya van,hogy a megoldások láthatóak és ő már a 3. kirakásnál rájött ennek előnyére. Bár ez inkább tetszett,mint bosszantott. A feladatokkal így is van munka,de azért már koránt sem annyi.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 30.

Nagyon jónak találom mivel rögtön visszajelzés kapunk a helyes megoldásról a kirakott ábrák alapján. Ajánlom nemcsak kisgyerekeknek de nagyszülőknek is mivel igen jó agytorna.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 06.

Nagyon jó készségfejlesztő,játékos tanuláshoz.
Köszönöm a gyors postázást is!!!Elégedett vagyok mind a termékkel mind a szállítással.
:)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 04.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással is és a termékekkel is! Kislányom már használja őket és nagyon élvezi! Örülök, hogy rátaláltam a LÜK termékekre hihetetlen hasznosak és szórakoztatóak. Örülnék, ha az iskolai tanításban is alkalmaznának hasonló játékos módszereket!
A Gyümi kártya is szuper!
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 22.

Remek eszköz az önálló gyakorlásra. Azonnali kontrollt, sikerélményt nyújt. Csaj ajánlani tudom :-)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 30.

Az elsőosztályos unokámnak vásároltam, nagyon tetszik neki, nagyon szereti, hogy a feladat megoldása után rögtön látja, hogy jól oldotta-e meg a feladatot.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban „Lük Mini kirakó alaplap” terméknévvel listázott készségfejlesztő feladatok adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő feladatlap, fejlesztő feladatlapok, képességfejlesztő füzetek, készségfejlesztő füzetek, készségfejlesztő feladatok, foglalkoztató füzetek. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: tanulójátékok, tanulójáték, foglalkoztató feladatlapok, képességfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlap, foglalkoztató feladatlap. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > LÜK füzetek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő feladatok között lehet böngészni. A foglalkoztató füzet címkére kattintva például több mint 491 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok