A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szem-kéz koordináció: Játék a formákkal – Logico Piccolo feladatlapok -978-963-294-060-1

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 700
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 22.
Szem- kéz koordináció - Játék a formákkal feladatcsomag az iskolás gyermek vizuális észlelését, felismerését fejleszti, mely alapvető feltétele az írás- és olvasástanulásnak, valamint a matematikatanulásnak.
- Füzetcsomag, 1. osztályosoknak 

Ez a füzet csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo feladatcsomagjai jól használhatóak az iskolára való felkészülésben, a Szem-kéz koordináció: Játék a formákkal csomag azoknak az 1-2. osztályos gyerekeknek, kik a vizuális felismerés terén kisebb-nagyobb nehézségekkel küzdenek. A 3 részből álló sorozat lényege:

Játék a formákkal:

-sík területi viszonyok felfogása, megértése

-a területi elhelyezkedés felismerése, megjegyzése, a memória fejlesztése

-forma-terület-pozíció-gondolkodás, kombinálás

Nyomkövetés:

-egymást átszelő hullámvonalak követése balról jobbra, az olvasás irányában haladva

-egymást átszelő, tört nyomvonalak követése balról jobbra

-ábra és alap felismerése, egymást takaró ábrázolások felismerése

Alakzatok:

-vizuális felismerés

-alakzatok kiegészítése

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti vizuális észlelést, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
Itt minden feladatlapon az alakzatok felismerése mellett a területi elhelyezkedésük felismerése is feladat. Még az egyszerűbb feladatok is nagy odafigyelést és koncentrációt igényelnek. Így aztán a koncentrálás, a megfigyelő képesség nagyon jól fejleszthető.

Kreatív játék webáruházunkban „Szem-kéz koordináció: Játék a formákkal – Logico Piccolo feladatlapok -978-963-294-060-1” névvel listázott készségfejlesztő feladatok termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő füzetek, foglalkoztató füzetek, oktatójáték, játékok a formákkal, foglalkoztató feladatlap, készségfejlesztő füzetek, tanulójáték. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: képességfejlesztő füzet, fejlesztő feladatlap, képességfejlesztő feladatlap, tanulójátékok, készségfejlesztő feladatok, foglalkoztató feladatlapok. A fenti készségfejlesztő feladatok egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve az „Intézményeknek ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő feladatok termékadatlapja tekinthető meg. A foglalkoztató füzet címkére kattintva például több mint 554 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.