A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismeretek 1-2.osztály: Geometria 2. – Logico Piccolo füzet - 978-963-294-268-1

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 858
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A Logico Piccolo Ismeretek csomagjainak Geometria feladatlapjai az iskolások térbeli és síkbeli tájékozódását igyekszik segíteni. Alakzatok felismerését, geometriai sorzatok folytatását gyakorolja.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo Ismeretek csomagjainak Geometria feladatlapjai az iskolások térbeli és síkbeli tájékozódását igyekszik segíteni. Alakzatok felismerését, geometriai sorzatok folytatását gyakorolja. Sorra veszi a tájékozódást négyzethálón, a térbeli, síkbeli helyzetek felismertetését segíti, ábrák összeállítását különböző geometriai formákból.  A Geometria Piccolo kártyák nagyszerűen egészítik ki az első-második osztályos tananyagot.  A gyerekek önállóan gyakorolhatják az alakzatok felismerését, pozíciójukat, összetevőiket. Fejlődik a koncentrációs készségük, a fejben számolós feladatoknál a számolási készségük, és ahol a geometriai megoldást fejben kell elképzelni, a síkbeli- és térbeli tájékozódásuk is. A Geometria 2. feladatkártya-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: sík- és térbeli elhelyezkedés felismerése, síkidomok,  összeillesztése, tükrözés, szimmetria.

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
A Geometria 1. folytatása. De ezek a feladatok már csak a nagyobb gyerekeknek valók (kisiskolásoknak, nem ovisoknak), mert nehezebb feladatokat tartalmaznak. Itt már nem ismerkednek a geometriai formákkal, hanem a már jól begyakorolt formákkal kell dolgozniuk. Pl. amikor egy négyzetből vagy 1 téglalapból kivágott formát kell visszailleszteniük a helyére, vagy amikor egy bizonyos formának egy hiányzó darabját kell megtalálni. Illetve amikor egy megadott formába kell kisebbeket helyezni. Az irányokat itt is lehet gyakorolni többféle nehézségi szinten, de azért mind odafigyelést igényel.
9 éves fiam nagy kedvence a négyzethálón való tájékozódás, melyből számos, kincskeresős és pontösszekötős is van.
Érdekességként hajtogatás és tükrözés is szerepel a feladatok között, melyet még kezdetben egy tanulótükörrel is megoldhatnak a gyerekek.
A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak. A rajzok szépek.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Ismeretek 1-2.osztály: Geometria 2. – Logico Piccolo füzet - 978-963-294-268-1” terméknévvel megtalálható gyakorlófüzet oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: 2. osztályosok, matematikai játék, gyakorló feladatlap, másodikosoknak, tanulójátékok, gyakorló füzetek, matekos játék, 1. osztályosoknak, második osztályosoknak, 2. osztályosoknak, oktatójáték. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következők lehetnek: 1. osztályosok, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató feladatlap, oktatójátékok, gyakorló füzet, első osztályosoknak, tanulójáték, matematikai játékok, gyakorlófüzetek, játékos matek. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Akciós játékok > Akciós játék” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet adatlapja tekinthető meg. A játékos matematika címkére kattintva példának okáért több mint 213 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.