A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Ismeretek 1-2.osztály: Geometria 1. – Logico Piccolo

Ismeretek 1-2.osztály: Geometria 1. – Logico Piccolo Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.550 Ft
1.400 Ft
Kedvezmény: 10%
Szerezhető hűségpontok: 14
Cikkszám: 611
A Logico Piccolo Ismeretek csomagjainak Geometria feladatlapjai az iskolások térbeli és síkbeli tájékozódását igyekszik segíteni. Alakzatok felismerését, geometriai sorzatok folytatását gyakorolja.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Logico
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. július 31.
Játék bemutatása

A Logico Piccolo Ismeretek csomagjainak Geometria feladatlapjai az iskolások térbeli és síkbeli tájékozódását igyekszik segíteni. Alakzatok felismerését, geometriai sorzatok folytatását gyakorolja. Sorra veszi a tájékozódást négyzethálón, a térbeli, síkbeli helyzetek felismertetését segíti, ábrák összeállítását különböző geometriai formákból.

 


 

Gyártó Logico
Mely kategória? Logico
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást, finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 21.

Ezeken a feladatlapokon a gyerekek a geometriai alakzatokat gyakorolhatják. De mindet játékos formában.
Először még csak az egyforma formákat kell felismerni és összepárosítani, majd a formák összetevőit. A sorozatok folytatása geometriai sorral és minta részlettel is gyakorolható. Továbbá külön pozitívum, hogy mint sok más Logico-nál az irányok itt is szerepelnek.
Érdekességként a négyzethálón való tájékozódást is lehet gyakorolni több irányban is. Ezt a fiaim nagyon szeretik (9 és 4 évesek). Úgy is játszanak vele, mint egy társasjátékkal, dobókockával dobnak, majd a meghatározott útvonalon lépnek a bábuikkal. (A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak!)
Legnehezebb feladata e témakörnek az elforgatás, amikor egy adott képet kell a meghatározott irányba elforgatni. A megoldást fejben kell elképzelni, ezért ez a feladat több odafigyelést igényel.
Előnye, hogy többféle feladatot tartalmaz. 1-2. osztályos tanulóknak ajánlott (9 éves fiam nagyon szereti), de mivel találhatók benne könnyebb feladatok is, már a 4 éves fiam figyelmét is felkeltik. Már ő is tanulgatja a formákat. Sőt van olyan feladat, amikor ábrákat kell kirakni geometriai alakzatokból. Na ő a képek alapján ezeket kirakja a fakockáiból. Nem mellesleg a színeket is lehet vele tanulni, mert a rajzok itt is nagyon szépek.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A kreatív játék webshopunkban „Ismeretek 1-2.osztály: Geometria 1. – Logico Piccolo” névvel megtalálható foglalkoztató füzet termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő füzet, oktatójáték, foglalkoztató feladatlap, gyakorlófüzetek, gyakorló feladatlap, matekos játék, matematikai játékok. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzet kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, tanulójátékok, foglalkoztató füzetek, gyakorló füzet, játékos matek, játékos matematika. Az alább felsorolt termékcímkéket választva további, hasonló foglalkoztató füzetek listájában böngészhet. Ajánlanánk a kedves látogatóknak továbbá a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „top ajándék ötletek 7 éves gyermekeknek” termékkategória oldalon találhatóak meg.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>