Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
K.Anita
K.Anita
2021.06.25
Ezeken a feladatlapokon a gyerekek a geometriai alakzatokat gyakorolhatják. De mindet játékos formában.
Először még csak az egyforma formákat kell felismerni és összepárosítani, majd a formák összetevőit. A sorozatok folytatása geometriai sorral és minta részlettel is gyakorolható. Továbbá külön pozitívum, hogy mint sok más Logico-nál az irányok itt is szerepelnek.
Érdekességként a négyzethálón való tájékozódást is lehet gyakorolni több irányban is. Ezt a fiaim nagyon szeretik (9 és 4 évesek). Úgy is játszanak vele, mint egy társasjátékkal, dobókockával dobnak, majd a meghatározott útvonalon lépnek a bábuikkal. (A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak!)
Legnehezebb feladata e témakörnek az elforgatás, amikor egy adott képet kell a meghatározott irányba elforgatni. A megoldást fejben kell elképzelni, ezért ez a feladat több odafigyelést igényel.
Előnye, hogy többféle feladatot tartalmaz. 1-2. osztályos tanulóknak ajánlott (9 éves fiam nagyon szereti), de mivel találhatók benne könnyebb feladatok is, már a 4 éves fiam figyelmét is felkeltik. Már ő is tanulgatja a formákat. Sőt van olyan feladat, amikor ábrákat kell kirakni geometriai alakzatokból. Na ő a képek alapján ezeket kirakja a fakockáiból. Nem mellesleg a színeket is lehet vele tanulni, mert a rajzok itt is nagyon szépek.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: