A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lexi Betűországban ll. - Szótagoló, mesetankönyv olvasni tanuló gyermekeknek

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.300 Ft
Szerezhető hűségpontok: 13
Cikkszám: 8010
A Lexi-program újabb kötetei az olvasás-, írástanulás alapozásához nyújtanak segítséget. A Lexi Betűországban című betűkóstolgató, szótagoló mesetankönyv első kötete az előkészítő részt és a kisbetűket tartalmazza.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. május 28.

Játék bemutatása

A kétkötetes olvasókönyv és írómunkafüzet a Lexi és a Lexi iskolás lesz című programra épül, de mindegyik használható a fejlesztő iskola-előkészítő mesetankönyvek ismerete nélkül is. A Lexi Betűországban című kötet elsősorban a logopédiai terápiából ismert hangoztatásra, a kísérő mozgásokra és a szótagolásra alapozza az olvasástanítást. A Lexi íróka pedig a grafomotoros készségek fejlesztésén keresztül ébreszt kedvet az írás tanulásához. A tankönyv ajánlott logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, akik a beszéd és a nyelvfejlődés nehézségeivel/zavarával küzdő gyermekeket tanítanak olvasni, írni, valamint olyan tanítóknak, akik a többségi iskolákba járó tanulók egyéni fejlődési ütemét kívánják szem előtt tartani.

- logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, akik a beszéd és a nyelvfejlődés nehézségeivel/zavarával küzdő gyermekeket tanítanak olvasni, írni;
- olyan tanítóknak, akik a többségi iskolákba járó tanulók egyéni fejlődési ütemét kívánják szem előtt tartani.
A Lexi Betűországban című betűkóstolgató, szótagoló mesetankönyv első kötete az előkészítő részt és a kisbetűket, a második kötet a kétjegyű mássalhangzókat és a nagybetűket tartalmazza.
Gyártó Egyéb
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban „Lexi Betűországban ll. - Szótagoló, mesetankönyv olvasni tanuló gyermekeknek” terméknévvel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: iskolai berendezések, olvasásfejlesztő feladatok, készségfejlesztő füzetek, olvasást fejlesztő játék, tanulójátékok, oktatójáték. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következők lehetnek: olvasást fejlesztő játékok, foglalkoztató feladatlap, iskolai fejlesztő eszközök, foglalkoztató feladatlapok, tanulójáték, foglalkoztató füzetek. A fenti iskolai eszköz többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Szakkönyvek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló iskolai eszköz adatlapja között lehet válogatni. Az iskolai eszköz címkére kattintva példának okáért körülbelül 155 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok