Létrás egyensúlyozó játék Goki

Raktáron

A játék célja minden létrát egymásra tenni úgy, hogy az építmény ne dőljön össze. Minden létra, amit a  következő játékos elhelyez, növelnie kell az építmény magasságát.
Egészen addig kell felfelé építkezni, amíg az építmény össze nem omlik, vagy az összes létrát fel nem használtuk. Győztes, aki a legvégső létrát fel tudja helyezni anélkül, hogy az építmény összeomlana.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
4 690 Ft
A termék után járó hűségpontok: 47 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Létrás egyensúlyozó játék Goki” névvel listázott ügyességi játék termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, egyensúlyozó játék, finommotoros játékok, játék, gyerekjátékok, egyensúlyozós játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, finommotoros játék, finommotorika fejlesztő játékok, egyensúlyozó eszközök, játékok, finommotorika fejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Márkák > Goki” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék adatlapja tekinthető meg. Az egyensúlyozó játék címkére kattintva például körülbelül 45 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.