1 (1 vélemény)

l Love Magyarország - Kvízjáték

Nincs raktáron

Hallottál már a busójárásról? Ismered a pampuskát? Te vajon mennyire ismered Magyarországot?
Ismerkedjetek különböző régiókkal, kultúrákkal.. Teszteljétek együtt a tudásotokat! Dobj a kockával, és vándoroljatok országon belül.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 11 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kvíz játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „I Love Magyarország - Kvízjáték” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, családi társasjátékok, képességfejlesztő játék, családi játékok,  játékok, játék, kvízjátékok, kvíz játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: társasjátékok családoknak, készségfejlesztő játékok, családi játékok, gyerekjátékok,  kvíz játék, gyermekjátékok. A fenti játék többek között a „Márkák > Tactic” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kvízjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 60 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.