Konzervdoboz - Lámpáshoz 5 sablon - Kids At Work

Raktáron

Konzervdoboz mécsest díszítő sablonok!
A csomagban 5 ív található, mindegyik íven 11 különböző téma. A papírokat a jelölések mentén kell szétvágni, azután konzervdoboz mécsesek oldalára lehet ragasztani.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
1 190 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 119 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Konzervdoboz - Lámpáshoz 5 sablon - Kids At Work” névvel listázott kreatív játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: kézműves játékok, játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, alkotó játék, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok, alkotó játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Márkák” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet böngészni. A kreatív játék címkére kattintva pl. több mint 1336 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Konzervdoboz_Lampashoz_5_sablon_Djeco
Konzervdoboz - Lámpáshoz 5 sablon - Kids At Work
1 190 Ft