A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vasúti kocsiszín – Favonat kiegészítő

Ár:
6.210 Ft
Cikkszám: 1387
Gyártó: Mentari
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 63
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 14.

Ez a vasúti kocsiszín, a vonat pályáknak az alapvető tartozéka. A kocsiszín kapuja zárható, és egyidejűleg 3 vonat parkolására alkalmas. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kocsiszín 3 vágányos. 
Anyaga: fa 
Méret: 26 x 11 x 12 cm
Gyártó Mentari
Jelleg vonatos játék
Fejleszti együttműködést, kommunikációt, kreativitást, motorikus készségeket

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Vasúti kocsiszín – Favonat kiegészítő” névvel megtalálható építőjáték oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játékok, vasúti építőjátékok, játék vonatok, konstruáló játékok, játékvonat, vasúti játékok, fa építőjátékok, játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, építős játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: építőjátékok, játékvonatok, konstruáló játék, készségfejlesztő játék, fa építő játék, vonatpályák, játék, konstrukciós játék, vonatos építőjáték, gyermekjátékok, játék vonat. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló építőjáték tekinthető meg. A vonatos játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 148 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Vasúti kocsiszín – Favonat kiegészítő termék mellett legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: Sínkészlet – Speciális sín elemek fa vonat készlethez; Sorompó dupla – Favonat készlet kiegészítő; Váltó – T elágazás fa vonat sín készlethez; Utasszállító vonatszett – BRIO 33511 favonat készlet; Bigjigs nyolcutas fordítókorong; Vasútállomás piros tetős – Kiegészítő fa vonatos építőjátékhoz; Kétvágányos alagút – Favonat kiegészítő; Dupla vasúti alagút – Bigjigs favonat kiegészítő; Egyenes rövid sínkészlet – Favonat kiegészítő; Kereszteződés – Merőlegesen keresztező fa vonat sín.