A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kisvakond és a számok - Lapozó

Ár:
1.000 Ft
Cikkszám: 11583
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 11
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 20.
Az óvodás korú közönségnek szól ez a színes lapozó, amely tréfás versek segítségével tanítja meg a számokat egytől tízig!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kisvakond és a számok - Lapozó
Oldalszám: 10
 
Gyártó Móra
Jellege könyv
Fejleszti beszéd-,szókincs-, , kulturális és környezeti nevelést, vizuális memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kétéves bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsiseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babakönyvek és gyerekkönyvek kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Kisvakond és a számok - Lapozó” terméknévvel listázott babakönyv termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyerek könyv, kisvakondos játékok, gyermekkönyv, gyerekkönyvek, baba könyv. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekkönyvek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyeremekkönyvek, kisvakond, gyerek könyvek, gyermek könyvek, gyermek könyv. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4-5 éveseknek > Játék 3-4-5 éveseknek” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló babakönyv adatlapja tekinthető meg. A gyerekkönyv címkére kattintva pl. több mint 195 különféle gyerekkönyv között böngészhetnek a gyermekük, unokájuk számára jó könyveket kereső szülők vagy nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

Termék címkék: babakönyv, gyerekkönyv, kisvakond