Kerti kosár kiegészítőkkel - Écoiffier

Nincs raktáron

A gyerekek nagyon szeretnek a kertben szorgoskodni. Ebbe a kis fogantyús kosárkába belerakhatod a kerti szerszámaidat és már mehetsz is a kertbe virágot ültetni vagy megkapálni a zöldségeket. Az alábbi kiegészítőket tartalmazza: kapa, gereblye, lapát, 2 virágtartó, 2 zöldség, locsolókanna. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 450 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 245 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Kerti kosár kiegészítőkkel - Écoiffier” névvel listázott kerti játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink:  játék, homokozó játékok, gyerekjátékok, kültéri játékok, kerti játékok, kreativitást fejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: homokozós játék, gyermekjáték, szerep játékok, műanyag játékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A homokozó játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 146 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.