Kacsa család fürdőjáték dobozban - Magni

Raktáron

Kedves kiskacsa csapat csak rád vár, hogy fürödjetek!

Színes, kedves formájukkal segít a kicsiknek a színek és a fürdés megkedvelésében. Pancsolj együtt a kacsákkal!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
6 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 649 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a hároméves óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra bölcsiseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a fürdő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Kacsa család fürdőjáték dobozban - Magni” terméknévvel listázott kültéri játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: pancsolós játékok, udvari játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, vizezős játék, udvari játékok, játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: játékok, készségfejlesztő játékok, pancsoló játék, kültéri játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, vizezős játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában illetve az

„Márkák > Magni” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kültéri játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

kacsa_csalad_furdojatek_dobozban
Kacsa család fürdőjáték dobozban - Magni
6 490 Ft