Jégvarázs 2: A nővérek bátorsága puzzle 30 db-os Trefl

Raktáron

A Jégvarázs rajongói újabb relikviával bővíthetik a gyűjteményüket. A doboz egy 30 darabos Jégvarázs kirakóst tartalmaz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.30
1 050 Ft
A termék után járó hűségpontok: 11 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Jégvarázs 2: A nővérek bátorsága puzzle 30 db-os Trefl” névvel megtalálható kirakó játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: puzzle kirakós, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, puzzlék, puzzle kirakósok, játékok, kirakós játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: puzzle játék, kirakós játékok, puzzle játékok, puzzle-ök, készségfejlesztő játékok, játék, készségfejlesztő játék, puzzle kirakó, puzzle játék. A fenti kirakó játék többek között a „Játékkategóriák > Puzzle, kirakó” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kirakó játék között lehet válogatni. A jégvarázs kulcsszóra kattintva például több mint 45 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Jégvarázs 2: A nővérek bátorsága puzzle 30 db-os Trefl terméken túl legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Verdák 3. Futam 60 db-os puzzle – Trefl • Fürdőszoba – Készlet modern babaház berendezéséhez • Clementoni – Verdák puzzle 2×20 db-os • Medizini Négy Évszak puzzle fém kofferben – 2x26 és 2x48 db-os kirakó játék • Tanyasi élet – 2x24 darabos Ravensburger puzzle • Kubus geometriai kocka kirakó – Goki • Bobo-Car gumi kerékkel – Piros színű gyerekjárgány • Vidámság a farmon – Társasjáték óvodásoknak • Játékos újrahasznosítás – Clementoni-Sapientino • Állatos leboruló torony – fajáték.