A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játszva olvass - P,B betűk - Olvasásfejlesztő gyűjtemény

Ár:
1.980 Ft
Cikkszám: 12002
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 20
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Játszva olvass! 
A játékot használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, de akár szülők is. Ezáltal megszerettetve a gyermekkel az olvasást. Az olvasási képesség fejlesztésére alkalmas táblák alkalmazhatóak egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon is. 
A játékok a fokozatosság elve szerint haladnak, a hangoktól a szavakon át a szövegig. Nagy hangsúlyt fektetve a fonológiai tudatosság, a figyelem, a hallási differenciálás, az analízisszintézis, a szókincsbővítés és a szövegértés fejlesztésére. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Fontos, ha a gyermek olvasásban téveszti a b-p betűket, akkor kezdjük először a fejlesztést külön-külön a hangok fejlesztésével.  

Néhány Játékötlet:
- Óra - 1 perc alatt mondjon minél több "b" vagy "p"  betűvel kezdődő szót!
- Vonat - Hol utazik a vonaton a "b" vagy a "p" hang? (elöl hátul vagy a közepén?)
- Nyíl - Mond visszafelé az adott szót!
- Kéz - Szótagold el,tapsod is el. 
Stb.

A fejlesztőcsomag öt játéklapot tartalmaz:

  1. Játék a hangokkal 
  2. Játék 3-4 betűs szavakkal
  3. Játék 5-6 betűs szavakkal
  4. Játék 7-8 betűs szavakkal
  5. Játék szövegekkel
Fejleszti beszédet, kommunkiációt, szókincset, szövegértést
Gyártó Egyéb
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban "Játszva olvass - P,B  betűk - Olvasásfejlesztő gyűjtemény” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: rajzolós játékok, tanulójáték, készségfejlesztő füzet, gyakorló feladatlap, rajz játék, foglalkoztató füzetek, gyakorló füzet, olvasást fejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlap, készségfejlesztő füzetek, gyakorló feladatlapok, rajz játékok, olvasásfejlesztő játékok, rajzoló játékok, oktatójáték. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Szakkönyvek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A rajzolós játék címkére kattintva például több mint 87 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.