Termék státusza
Ár
989 Ft - 3 500 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Nyelvtan, helyesírás

Foglalkoztató füzetek a magyar nyelvtani szabályok rögzítéséhez, gyakorlásához. Helyesírási gyakorlók kisiskolások számára.

Tovább

A gyerekek tanulmányai során talán a leggyakrabban a matematika és a nyelvtan, a helyesírás okoz nehézséget. Ha nem megy a helyesírás, az nem csupán egy rosszabb jegyet jelent a bizonyítványban.
Míg iskolás korban leginkább az írásbeli dolgozatok során és az arra kapott jegyekben szembesülünk a hibákkal, felnőttként  a matematika mellett e képesség alapján is gyakran alkotnak rólunk véleményt. A fejlesztő füzeteink segítenek a nyelvtan és a helyesírás gyakorlásában és annak szabályai alkalmazásában.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább