A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tanulásmódszertan tanítóknak - Szautner Jánosné Szigeti Gizella

Ár:
4.200 Ft
Cikkszám: 4549
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 42
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
Miről szól ez a könyv? A tanításról és a tanulásról, 200 oldalon. Meghatározza a tanulásmódszertan fogalmát, ismerteti, hogy milyen feltételei vannak a tanulásnak, bemutat hatékony tanítási módszereket, az egyéni bánásmód érvényesítését, tanulást segítő technikákat, jó tanulási szokásokat. Foglalkozik személyiségfejlesztéssel és képességfejlesztéssel (kognitív képességek és szövegértő olvasás). A szemléletességet táblázatok, ábrák, képek segítik. Tartalmaz a tanórákon alkalmazható gyakorlatokat, feladatokat. A cím fedi a tartalmat, itt minden példa a tanítóknak, a tanítókról szól a kisiskolások életkori sajátosságaihoz, tananyagához igazítva közérthetően megfogalmazva. 
Könyvajánló
Tartalom jegyzék innen tölthető le.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

"A tanulásmódszertan szűkebb meghatározás szerint: képességfejlesztő program, tágabb értelmében: a tanulás hatékonyságát segítő módszertani eljárások és képességfejlesztő tréningek összessége. A tanulási módszerek megfelelő formáink tanítása mindig is az iskola alapvető feladatai közé tartozott. 
A tanulásmódszertani ismeretek csak marginálisan szerepelnek a mindennapi pedagógiai gyakorlatban. Csupán néhány lelkes tanító és tanár foglalkozik rendszeresen azzal, hogy hatékonyabb módszereket találjon, pedig egyre több szakkönyv, folyóirat és tanfolyam áll rendelkezésre az új és régi tanulásmódszertani ismeretek elsajátítására." 
 

Gyártó Magyar termék

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 01.
Minden kezdő és tapasztalt tanító néninek ajánlom ezt a könyvet,aki módszertanilag fejlődni szeretne.

Fejlesztő játék webshopunkban „Tanulásmódszertan tanítóknak - Szautner Jánosné Szigeti Gizella” elnevezéssel listázott iskolai eszköz oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: iskolai fejlesztő eszköz, iskolai berendezések, iskolai berendezés. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb felnőtt könyvek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: felnőtteknek szóló könyv, iskolai eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Iskola - óvoda” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 175 különböző felnőtt könyv között böngészhetnek az érdeklődők.

Termék címkék: felnőtt könyv, iskolai eszköz