A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

És te hogy vagy? - Jakupcsek Gabriella

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 4571
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
"..És te hogy vagy? Erre a kérdésre kevesen szeretnek bővebben válaszolni annál, mint hogy köszi, jól. Többnyire meg is lepődnek, ha valaki komolyan kérdezi. Ha éppen valóban jól érzik magukat, akkor is reflexszerűen belép valami azonnali gátlás, ami megakadályozza őket az őszinteségben. Átfut az agyukon, hogy mi lesz a nyíltságuk következménye, illik-e igazat mondaniuk. Ha pedig baj van, akkor egyszerűen megnémulnak.. " 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az ismert műsorvezető szokásához híven kérdez, egyre csak kérdez.Lehetünk fiatalok, idősebbek, gyerekes szülők, vagy gyerektelenek,élhetünk párkapcsolatban, vagy szingliként, ő számba veszi a lehetséges élethelyzeteket.Olyasfajta kérdésekre keresi a választ,hogyan neveljünk boldog gyereket, hogyan boldoguljunk a magánéletben, a munkahelyen, melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói, vagy hogyan élhetünk túl egy válást.Azon gondolkodik, mik a lehetőségeink, ha boldogtalan kapcsolatban élünk,vagy épp egy szerelmi háromszögben jutunk szerephez. Honnan merítsünk erőt, hogy ki tudjunk szállni, és tovább tudjunk lépni. Emelt fővel.
Hajlamosak vagyunk túl sokat foglalkozni másokkal, mások életével, vagy éppen véleményével, eltűrjük, hogy megmondják, mit gondoljunk, s közben megfeledkezünk arról, mivel tartozunk saját magunknak. Szeretjük a másik embert önmagunk tükrében nézni és látni, és sokszor felszínesen ítélkezünk. Pedig annyifélék vagyunk. És te hogy vagy?- kérdezi Jakupcsek Gabriella,megindítva egy lehetséges őszinte beszélgetést, elsősorban önmagunkkal.
Gyártó Egyéb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „És te hogy vagy? - Jakupcsek Gabriella” terméknévvel listázott könyv termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: könyvek, felnőtteknek szóló könyvek. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő felnőtt könyvek kiválasztásában, például a következők lehetnek: felnőtteknek szóló könyv. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Ismeretterjesztő könyv” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Könyvek > Felnőtteknek” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló könyv adatlapja között lehet válogatni. A könyv kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 48 különböző felnőtt könyv között választhatnak az érdeklődők.

Termék címkék: felnőtt könyv, könyv