A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Teherautó és daru – Fa vonatpálya kiegészítő

Ár:
3.510 Ft
Cikkszám: 1428
Gyártó: Mentari
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 36
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Indulhat a kaland! Egy remek kiegészítő, hogy a vasúti rendszerünk minden elemét összehozzuk. Ez a daru a mágneses kampójával egyszerűen emeli fel az árukat és teszi át őket egy másik szállító eszközre. Egy újabb dimenziót ad a játékoknak, segíti a fiataloknak az elosztási folyamatok megértésében.

HASONLÓ TERMÉKEKET ITT TALÁLSZ.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Egy leszerelhető hátsóval rendelkező teherautót és egy útelemet is tartalmaz. 3 darabból áll. Hossza: 145 mm
Gyártó Mentari
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Teherautó és daru – Fa vonatpálya kiegészítő” elnevezéssel megtalálható építőjáték oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyerekjátékok, játékvonat, gyermekjáték, építő játék, konstrukciós játékok, építőjátékok, játékvonatok, játék vonat, vasúti játékok, játékok, vasúti játék, vonatos játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: fa építő játékok, fa építő játék, készségfejlesztő játék, építő játékok, építős játékok, vonatos építőjáték, készségfejlesztő játékok, fa építőjátékok, konstruáló játék, vonatpályák, képességfejlesztő játék. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > FKP Toys ” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A vonatpálya kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 115 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Teherautó és daru – Fa vonatpálya kiegészítő termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: » Váltó – Íves favonat sín elágazás » Egyenes rövid sínkészlet – Favonat kiegészítő » Íves sín készlet – Fa vonat sín kiegészítő » Felnyitható híd – Favonat sín kiegészítő » Nyitható híd (sárga) – Kiegészítő fa vonatos készlethez » Kereszteződés – Merőlegesen keresztező fa vonat sín » Váltó – V elágazás favonat sín készlethez » Évszakok – Készségfejlesztő párosítós játék » Hét napjai korong » Sínkészlet – Speciális sín elemek fa vonat készlethez.