Termék státusza
Ár
35 Ft - 51 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Öntapadós ovis jelek

A óvoda vagy a bölcsöde megkezdése nagy izgalmakkal jár szülőnek, gyermeknek egyaránt. Már túl vagytok az első látogatáson, ahol a kis csemete kiválasztotta óvodai jelét, ami el fogja kísérni őt a következő években. A szülőre vár a feladat, hogy a kis ovis minden cuccán jól látható helyen szerepeljen óvodai jele. Fogmosó pohár, fogas, csempe, szekrény. Ezekre a felületekre webáruházunkban széles választékban kaphatóak Óvodai jelek öntapadós formában, két féle méretben.  

Fontos óvodai jeleinknél kérünk a megnövekedett forgalom miatt figyelj a szállítási határidőre, amit a termék mellett láthatsz és a kosárban is jelöljük, ha esetleg akkora mennyiséget választottál, hogy nincs raktáron, akkor kb. 7-10 munkanap gyártási idővel kell számolni. Mindent elkövetünk, hogy minél gyorsabb legyen a gyártás, de rengeteg a megrendelés és az óvodai jel.

Tovább

A óvodai és a bölcsödei élet fontos kellékei az ovis jelek. Ezek alapján tájékozódik majd kezdetben kis lurkónk, így különbözteti meg társait, amíg meg nem jegyzi a nevüket és ez alapján ismeri fel személyes holmijait. Óvónéniknek, csoporttársaknak ugyanolyan fontos, mint önmagának a gyermeknek.

A szülőnek pedig adott a feladat, hogy a kis ovis személyes holmijait ellássa jól látható helyen és tartósan, a kiválasztott ovis jellel. 

Manapság már könnyebb a dolgunk vasalható, vagy hímzett felvarrható ovis jelekkel, de még biztos előfordulnak olyan anyukák is, akik saját maguk hímezik az ágyneműbe az autót, cicát, ceruzát vagy a bögrét. 

Igen ám, de mi legyen azokkal, amikre nem lehet hímezni, vasalni, felvarrni? A fogmosó pohár, a fogas, a szekrény, a csempe, stb.

Ezekre kiváló megoldást kínál játék webáruházunk!

Az Öntapadós ovis jelek termékkategóriában különböző óvodás jeleket gyűjtöttünk össze, melyek víz-, vegyszer és mosogatógép állóak. Az igényes kivitelezésnek köszönhetően büszkén mutatja majd csemeténk, hogy a jele zászló, csengő, cica, fagyi vagy gyöngysor.

Gyönyörű, egyedi, kézzel rajzolt ovis jelek között is válogathatsz, melyek vidámak, kedvesek, megnyerőek, öntapadós és vasalható változatban. 

Érdemes az ovis jelekből nagyobb mennyiséggel készülni, hiszen az évek során újabbnál újabb holmik kerülnek kis csimotánkkal együtt az oviba és tudjuk miből pótolni. 

A webshopban szereplő termékek között megtalálható például a „Csiga ovis öntapadós jel”, az „Autó ovis öntapadós jel”, a „Masni ovis öntapadós jel”, a „Cseresznye ovis öntapadós jel”, a „Létra ovis öntapadós jel”, a „Ceruza ovis öntapadós jel”, a „Szőlő ovis öntapadós jel” vagy pl. az „Alma ovis öntapadós jel” is.

A kategória termékeire leggyakrabban az alábbi kifejezésekkel lehet rálelni: repülő, süni, szivecske, szőlő, traktor, tulipán, papírsárkány, labda.

Játékkategóriáink között böngészve merülj el az iskolai és óvodai kellékek tárházában!

Tisztasági csomagok, ovis ágynemű huzatok, kulacsok, uzsonnás dobozok, gyakorló füzetek, ovis zsákok, tornazsákok és egyéb óvodai termékek széles kínálatával igyekszünk megkönnyíteni az óvoda- és iskolakezdést minden szülő számára.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább