Ár
469 Ft - 29 501 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Fa társasjátékok

Ha fejlesztő játék, társasjáték, akkor Játékliget! Ha minőségi, fa társasjátékot szeretne, akkor is a legjobb helyen van. A fa a legtermészetesebb anyag, amiből játék készülhet, időtálló, gyönyörű. Fa társasjátékaink minden esetben kiváló minőségűek, és nemcsak szépek, szórakoztatóak, de fejlesztenek is. Vedd körül magadat és gyermekedet minőségi játékokkal. Nem fogod megbánni.

Nézz szét kínálatunkban, találj rá a Neked valóra!

Tovább

Fejlesztő csomag óvodásoknak fából

Az összeállított játékcsomag nemcsak igényes kivitelű, hanem az óvodáskorban kialakuló készségek fejlesztését segíti.  A fa fejlesztő játékcsomag tartalma: Camelot Junior (problémamegoldó-képességet,ábraolvasást fejleszti), SmartCar (rész-egész megfeleltetését, irányfelismerést fejleszti), Day&Night (szem-kéz koordinációt, szín-és formafelismerést fejleszt) Bunny Boo (logikát, megfigyelőképességet fejleszt) Castle Logix - (váras logikai játék) Trükkös teher (Autós logikai játék).

Fa társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek

A fa társasjátékok közös jellemzője a minőségi kivitelezés, a letisztult színek és formák, az időtálló elemek.

Csodapalota társasjátékban a gyermekek építőmesterekké válnak és palotákat építenek. 8 éves kortól ajánljuk. A Make 'n' break remek térlátást fejlesztő, építő jellegű fejlesztő játék szintén 8 éves kortól. 

Ha kicsiknek és nagyoknak egyaránt minőségi szórakozást keresel, akkor válaszd a Jengát! Már 6 éves kortól játszható, kiváló szórakozást és feszült figyelmet ígér az egész családnak. 

A Quarto és a Quixo a világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díjak nyertesei. 8 éves kortól játszható, gyönyörű kivitelezésű fa amőba jellegű stratégiai társasjátékok. A Quixo mini kivitelben is! Ha szereted az amőba jellegű társasokat, akkor a Philos Classicot is kedvelni fogod.

A Philos gyártó klasszikus fa társasjátékai örök ajándékok nagyobb gyerekeknek, születésnapra, esetleg ballagásra is: egy szépen elkészített fa sakk játék vagy egy Solitaire biztosan időtálló darabok maradnak.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább