Fa szerepjáték eszközök

A szerepjáték két éves kortól kisiskolás korig az egyik legnépszerűbb játékformája a gyerekeknek. A játék során gyakorolhatják azokat a viselkedési formákat, amiket a valóságban alkalmazni fognak. Nagy szerepe van a szociális képességek fejlesztésében is, fejleszti továbbá a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, nyelvi képességeikre is hatással van. 

És ha azt szeretnéd, hogy gyermeked fajátékok segítségével valósítsa meg mindezt, akkor a legjobb helyen jársz! Nézz szét hatalmas kínálatunkban!

Tovább

Sütés-főzés

A legtöbb kisgyerek szívesen segít a szüleinek a konyhában, és örömmel süt-főz saját játéktűzhelyén, játékkonyhájában, játék élelmiszerekkel. Ehhez játékmérlegen le tudja mérni a szükséges mennyiséget. Szükséges lehet még kenyérpirítóvágódeszka, mixergép vagy turmixgép is a finom ebédhez/vacsorához. Ha elkészülnek a szeletelhető húsok vagy a  gyümölcssaláta, illetve az epres kocka és a svájci tekercs sütemények, akkor a süteményes tálalón vagy a muffinos tálon fel lehet őket szolgálni.

Vásárlás

Persze az sem árt, ha a boltban előbb megveszi a pékárut, reggelifélét, tojást, joghurtot, természetesen szigorúan pénztárgép segítségével, a piaci standon meg gyümölcsöt, zöldséget, amelyek egyébként szeletelhetőek is. Ha arra támad kedvünk, a fa piknikszettel a fűbe is kiülhetünk. Magunkkal vihetjük a szeletelhető (Little Dutch) szülinapi tortát vagy a szintén fa kávézó szettet, teáskészletet, vagy egy zenélő fa szülinapi tortát, esetleg fagyit. A fa fényképezőgéppel le is fényképezheted!

Barkácsolás, házimunka

Ha barkácsolni szeret a gyerek, akkor is érdemes szétnézni kínálatunkban: van munkapad köszörűvel vagy anélkül, szerszámtartó övtáska, kalapálós asztal. Mind gyönyörű kivitelezésű szép fatermékek. A kisgyerekek az igazival teljesen megegyező kis fa vasalódeszka, ruhaszárító segítségével a szüleivel egy időben vagy máskor imitálhatják, amit a nagyoktól látnak.

 Favonatok, fa autók, babaházak fából

A favonatokat a vonatos játékok között is megtalálod, rengeteg különböző favonatunk és tartozékunk van, érdemes szétnézni közöttük. A fa autókat, tűzoltó autókat, versenyautókat, iskolabuszt, autószerelő műhelyt, autómosót és garázst, rendőrállomást, versenypályát autókkal pedig a fiús játékok között is megtalálod.

A babaházakat a lányos játékok között is megtalálod: káprázatosak, élethűek, valódi élményt nyújtanak.

Fa állatok, hercegnők, kalózok

Állatok a farmon, szafari szett, ló figurák istállóval, állatos formabedobós kamion: ha fa állatos szerepjátékra vágysz, szintén itt nézz körül. Ha fából készült hercegnő, kalóz, lovagi kastély sárkánnyal vagy lovagok szett az álmod, szintén jó helyen jársz.

Ha még több, állatos játékot szeretnél nézz körül a Állatos játékok kategóriában is, ahol még több remek játékot találsz!

 

Tovább