Fa készségfejlesztő játékok

A fajátékok és készségfejlesztő játékok iránt egyre nagyobb az igény. A szülők törekednek arra, hogy minőségi, a gyerekek gondolkodására és mozgáskészség fejlődésére jó hatással lévő játékokat vásároljanak. A fa készségfejlesztő játékok közé főként logikai illetve építőjátékok tartoznak. Leginkább a kisebb korosztály számára kínálunk fából készült készségfejlesztő fajátékokat, de az idősebb korosztály is találhat neki tetsző játékot. 

Ezek a játékok hosszú éveken át adnak minőségi kikapcsolódást köszönhetően annak, hogy rendkívül strapabíróak. 

Görgess lejjebb és nézz szét áruházunkban!

Tovább

A fajátékok lehetnek festett színesek vagy natúr színűek. A fa készségfejlesztő játékok legnépszerűbb fajtái a logikai, építő vagy számolós játékok

Kicsiknek készült fajátékok

Az 1-3 éves korosztály körében a fa kirakós puzzlek kedveltek, ezek lehetnek akár állatos, akár öltöztetős kirakók. A puzzlek remekül fejlesztik a kicsik szem-kéz koordinációját és a finommotorikus készségeket. Az egészen kicsiknek készült fejlesztő fajátékok a húzogatós, tológató, játékok és járássegítő kocsik. Ezek mind a a járni tanuló gyerekeknek segítenek az izomzat erősítésében és a mozgásfejlődés segítésében. 

A formarakosgató és formaválogatós játékokkal már mindenki találkozott. Ezeknél a különböző méretű és formájú elemeket egy nyíláson átdugva tudják a gyerekek a dobozba juttatni. 

Nagyoknak készült játékok

A nagyobbak részére készültek az abakusz játékok, melyek segítségével könnyedén megtanulhatnak számolni és az összeadás-kivonást gyakorolni. Akár a tinédzserek és felnőttek is találhatnak ebben a kategóriában remek játékokat. A különböző mechanikus modellek megépítése órákig nyújtó kellemes időtöltést jelentenek, kiváló stresszlevezetők, de az elkészült modellek a szobák és a lakások naturális díszítőelemei lehetnek. 

Népszerű márkák ebben a kategóriában: Little Dutch, FKP Toys, Viga Toys, Ugears.

Használd a keresőfunkciót és válogass a többi fajátékunk között is!

 

Tovább