Termék státusza
Ár
10 989 Ft - 23 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem

Lego - Super Mario

Vágj bele a kalandba Super Marioval együtt, és nézzetek szembe a kihívásokkal! Keltsd életre kedvenc szereplődet, Mariot a játékkészletekkel! – aki megküzd az ellenségeivel és összegyűjti az érméket. Alakítsd át a pályákat, kombináld a kiegészítő készletekkel és építsd meg saját pályáidat, melyeken megmérkőzhetsz barátaiddal. Ezután fedezd fel a LEGO Super Mario alkalmazást, ahol klassz digitális építőeszközöket és remek játékötleteket találsz, emellett a nagyszerű alkotásaidat is megoszthatod!

Görgess lejjebb és nézd meg LEGO Super Mario játékainkat!
 

Tovább

Ki ne ismerné Mariot, az olasz származású brooklyni vízvezeték-szerelőt? 

Super Mario a Nintendo videojátéka. Jellemző elemei az ugrálás és ellenségek legyőzése, a cselekmény viszonylag egyszerű történetek köré épülnek. Legjellemzőbb cselekménye, hogy Bowser, a főellenség elrabolja Peach hercegnőt, akit Mario megment. A Super Mario sorozat beletartozik a Mario franchise-ba ami magában foglalja a Mario-témájú filmeket, sorozatokat és ajándéktárgyakat. 

A LEGO Super Mario termékvonala 2020-ban jelent meg az építőjátékok piacán. A  LEGO Super Mario lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy teljesen új módon éljék meg a Super Mario játékos világát a megfogható világban. 

Életre keltheted a kedvenc szereplődet a játékkészlettel. Az első lépés a Kezdőpálya beszerzése. Ez mindenképpen meg kell, hogy legyen, hiszen ez az egyetlen olyan készlet, amiben a LEGO Mario figura is benne van, nélküle pedig nem indulhat el a kaland. Az interaktív figura mozgásérzékelővel, hanggal és Bluetotthal van ellátva. Érméket gyűjt az igazi játék szintjein, amelyeket LEGO kockákból alakítottak ki. Ha már beszerezted a kezdő készletet számos lehetőség van a pálya bővítésére, összeépítésére vagy átalakítására a kiegészítő szettekkel. 

A LEGO fejleszti a gyermekek fantáziáját és kreativitását és finommotorikus készségeit. A játék közben a gyerekek történeteket találhatnak ki és mesélhetnek egymásnak, így a beszéd és-szókincs fejlesztésére is remek lehetőség egy LEGO játékszett. 

Keresd további LEGO építőjátékainkat és mesehős játékainkat is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább