Termék státusza
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

LEGO - Creator 3in1

LEGO Creator 3in1 úgy lett kialakítva, hogy lehetővé teszi akár három különböző modell megépítését,  ugyanazokból a kockákból és készletből. Klassz igaz? 
Ennek köszönhetően a gyermekek sosem fogják megunni, és hosszú időre lesz a kedvenc időtöltésük a legozás.

Nem számít a kor, az sem, hogy szereted-e a dinoszauruszok, a motorokat, vagy a fantasztikus lényeket, és az sem számít, hogy hogyan állsz a technikával.. a LEGO Creator felébreszti a benned rejlő gyermeket. Különféle nehézségű készletek elérhetők a webáruházunkban, így a család minden tagja megtalálhatja a neki valót. A lehetőségek száma végtelen, a szórakozás pedig hosszú órákra biztosítva van! 

Görgess lejjebb és válaszd ki melyiket szeretnéd megépíteni!

Tovább

A LEGO Creator nevet a készletek 2001-ben kapták meg. A Creator LEGO típusoknál a fő szempont főként az alkotás, a precíz, pontos építés. A LEGO Creator készletek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a 3 az 1-ben szettekkel 3 különböző építési és játékélményben lehet részed. A Creator 3 az 1-ben készletek olyan modellgyűjteménnyel inspirálnak kreatív játékra, amelyek táplálják a gyermekek szenvedélyeit, többek között autókkal, lényekkel és repülőkkel is.

A fiúk körében elsősorban a járgányok és a robotok a legkedveltebbek. A Creator készletekben ezekből található a legnagyobb választék. Melyik kisfiú ne szeretne egy klassz autót vagy motort, amit ő maga épített meg és egy kis ügyességgel bármikor átalakíthatja robottá?  A játék során kiválóan fejlődik a gyerekek kreativitása és finommotorikus készsége. Nem csupán a készletben foglalt 3 féle modellt építheted meg, de saját alkotást is kitalálhatsz és megépíthetsz. 

Nemcsak a fiúk, de a lányok is megtalálhatják a kedvenceiket a a LEGO Creator 3 az 1-ben szettjei között. Saját szafari lombházat vagy tengerparti házikót is megépíthetsz. 

A Creator építőjátékok nagyszerűsége abban rejlik, hogy a Technic elemeket is tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek egy-egy mozgó jármű alkatrészeinek megépítéséhez. A Creator átmenet a LEGO City és a Technic termékcsalád készletek között. Akik ismerik már ezeket, azok garantáltan nem fognak csalódni a Creator 3in1 LEGO szettekben sem.  

A Lego Creator készletek 7-8 éves kortól ajánlottak. 

Keresd további LEGO készleteinket is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább