Iskolaérett vagyok? - Foglalkoztató füzetcsomag - Magnusz

Nincs raktáron

Az Iskolaérett vagyok? foglalkoztató füzetcsomag iskolába készülő óvodásoknak készült. 5 füzetből áll, amelyek segítenek az óvodás gyermekeknek az iskolára való felkészülésében. 

A foglalkoztató füzetek:

- Iskolaérett vagyok? Írás és olvasás előkészítése: szintfelmérő óvodásoknak 48 matricával. A füzet segít abban, hogy a gyerekek könnyebben sajátítsák el az első osztályban kiemelten fontos írás és olvasás készségét.

- Iskolaérett vagyok? Összevont szintfelmérő óriás munkafüzet: nagycsoportos óvodásoknak. Az első osztály minden fontos ismeretére felkészíti a kisdiákokat, legyen az matematika, térbeli és időbeli tájékozódás, általános ismeretek vagy épp az írás és olvasás.

- Iskolaérett vagyok? Tájékozódás a számok világában: szintfelmérő óvodásoknak 48 matricával. A füzet segíti a gyerekeket megismertetni és bevezetni a számok világában. 

- Iskolaérett vagyok? Tájékozódás térben és időben: szintfelmérő óvodásoknak 48 matricával. A téri orientációt és időérzékkel kapcsolatos készségeket fejleszti. 

- Iskolaérett vagyok? Tudod-e?: szintfelmérő óvodásoknak 48 matricával. Az általános tájékozottság fejlesztéséhez szükséges részképességekre (pl. figyelem, érzékelés, észlelés, gondolkodás, általánosítás, csoportosítás, emlékezet) vonatkozó feladatokat tartalmazza. 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 50 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről