A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Számország – Számolást fejlesztő játékprogram

Ár:
12.570 Ft
Cikkszám: 7039
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 126
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.

Varázsbetű Számország Játékos számolást fejlesztő program. A matematika rengeteg gyereknek okoz szenvedést az iskolában. Az iskolában kevés lehetőség van a gyakorlásra, a pedagógusoknak nincs lehetőségük rá, hogy figyelembe vegyék az egyéni jellemzőket, és odafigyeljenek rá, hogy csak akkor lépjenek tovább, amikor már mindenki érti az anyagot. Ráadásul a matematikában az ismeretek egymásra épülnek. 

Intézményi használatra kérjenek árajánlatot.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ha gyermeked nem értett meg valamit, akkor nem csak abban az azzal összefüggő feladatokat nem fogja megérteni, hanem azokat sem, melyek arra épülnek. Így a lemaradás egyre nő, olyanná válik, mint a hegyoldalon lezúduló lavina, mely a hó egy kicsi megcsúszásával indul, de fokozatosan egyre nagyobbá válik, és elsöpör mindent, ami az útjába kerül, fákat, házakat, kocsikat, vonatokat és embereket.
Éppen ezért nagyon fontos, hogy gyermeked tisztában legyen a matematika alapjaival, hiszen így megelőzhetjük a lavina kialakulását. Ráadásul a játékos gyakorlás segítségével a matematika nem unalmas többé, sokkal inkább játék és szórakozás.
A Varázsbetű Számország játék izgalmas gyakorlást biztosít.  Használatával gyermeked gyorsan fejlődik, és hamarabb biztos tudást szerez, ráadásul a folyamatos dicséretnek és a jutalomjátékok rendszerének köszönhetően magabiztosabbá válik.Segíts gyermekednek, ne halogasd a döntést! Töltsd ki az igénylőlapot, hiszen most számtalan örömteli órát, sikerélményt szerezhetsz gyermekednek.

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Varázsbetű Számország – Számolást fejlesztő játékprogram” elnevezéssel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékos matematika, matematikai játék, játékos matek, fejlesztő eszközök, iskolai berendezések. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: iskolai fejlesztő eszköz, matekos játékok, matematikai játékok, képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, iskolai eszközök. A fenti iskolai eszköz egyebek mellett a „Játékkategóriák” kategóriában illetve az „Intézményeknek ” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 175 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.